Leading Program

Premi a les 20 millors qualificacions de les proves PAU 2015

Madrid 2015

La segona edició del Leading Program Madrid 2015, patrocinat i coimpulsat per “laCaixa”, es celebrarà del 20 al 24 de juliol de 2015.

 

Aquest programa premia a les 20 millors qualificacions de la Selectivitat 2015 de la Comunidad de Madrid. Els estudiants seleccionats duran a terme una “Business Experience” del 20 al 24 de juliol en empreses capdavanteres.

Gràcies al patrocini de “la Caixa”, aquesta experiència no té cap cost pels estudiants participants. L’empresa organitzadora, bcnmoments, planifica i coordina l’esdeveniment.

En aquesta edició les empreses participants a les Business Experiences del Leading Program Madrid 2015 seran: “la Caixa”, l'”Atlético de Madrid”, “el Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)”, “el Centre Nacional d’Investigació Oncològica (CNIO)”, “Enagás”, “bq”, “Minube”, “Llorente y Cuenca”, “HP”, “Value Retail”, “Google” i “U-Hostels”.

Les “nits temàtiques” d’aquesta edició seran molt especials, amb xerrades a càrrec de personalitats de diferents àmbits, com el filòsof Carlos Blanco, Rafael Vilasanjuan i la visita exclusiva al Museo del Prado.

 

DESCARREGAR EL PROGRAMA (.PDF)