Leading Program

Premi a les 20 millors qualificacions proves PAU 2015

Barcelona 2015

La tercera edició del Leading Program Barcelona 2015, patrocinat i coimpulsat per “laCaixa”, es celebrarà del 13 al 17 de juliol de 2015.

 

Aquest programa premia a les 20 millors qualificacions de les PAU 2015. Els estudiants seleccionats duran a terme una “Business Experience” del 13 al 17 de juliol a les empreses capdavanteres de Catalunya.

Gràcies al patrocini de “la Caixa”, aquesta experiència no té cap cost pels estudiants participants. L’empresa organitzadora, bcnmoments, planifica i coordina l’esdeveniment.

En aquesta edició, les empreses participants a les Business Experiences del Leading Program Barcelona 2015 seran “la Caixa”, “Value Retail”, “RBA”, “IrsiCaixa”, “l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO)”, “Port Aventura”, “SEAT” i “l’ISGlobal”.

Les “nits temàtiques” de la tercera edició seran molt especials, amb xerrades a càrrec de personalitats de diferents àmbits.

A més a més, gaudirem de l’espectacle Amaluna de Cirque du Soleil a Port Aventura i realitzarem una activitat “teambuilding” amb competicions i regates a vela al Port Olímpic.

DESCARREGAR EL PROGRAMA (.PDF)