Leading Program

Premi a les millors qualificacions de les proves PAU 2017

Madrid 2017

 

La quarta edició del Leading Program Madrid, patrocinat i coimpulsat per “CaixaBank”, es celebrarà del 17 al 21 de juliol de 2017.

Aquest programa premiarà a les 20 millors qualificacions de la Selectivitat 2017 de la Comunidad de Madrid. Els estudiants seleccionats duran a terme una “Business Experience” del 17 al 21 de juliol en empreses capdavanteres.

Gràcies al patrocini de “CaixaBank”, aquesta experiència no té cap cost pels estudiants participants. L’empresa organitzadora, bcnmoments, planifica i coordina l’esdeveniment.

En anteriors edicions, hem visitat empreses i entitats de tots els sectors: mèdic, biomèdic, educatiu, cultural, turístic, indústria alimentària, automoció, energètiques, telecomunicacions, esportiu, informàtica, entre molts altres.

A més, s’organitzen nits temàtiques al final de cada jornada. En aquestes nits temàtiques convidem un personatge públic de qualsevol disciplina, des de l’activisme social fins al món de l’espectacle, passant pel periodisme, l’esport, l’empresa, la gastronomia, l’educació, entre altres. En anteriors edicions al Leading Program Barcelona, hem tingut convidats com el Carlos Blanco, Rafael Vilasanjuan i Kike Sarasola.

Complementem les nits temàtiques amb activitats culturals, com una de les dutes a terme en anys anteriors visitant exclusivament el Museo del Prado de nit.

Properament adjuntarem el programa d’enguany.