Leading Program

Premi a les 20 millors qualificacions de les proves PAU 2014

Madrid 2014

La primera edició del Leading Program Madrid 2014, patrocinat i coimpulsat per “laCaixa”, es va celebrar del 22 al 25 de juliol de 2014.

 

Aquest programa premia a les 20 millors qualificacions de la Selectivitat 2014 de la Comunitat de Madrid. Els estudiants seleccionats van dur a terme una “Business Experience” del 22 al 25 de juliol en empreses capdavanteres.

Gràcies al patrocini de “la Caixa”, aquesta experiència no té cap cost pels estudiants participants. L’empresa organitzadora, bcnmoments, planifica i coordina l’esdeveniment.

En aquesta edició les empreses participants a les Business Experiences del Leading Program Madrid 2014 van ser: “la Caixa”, l'”Atlético de Madrid”, el Centre Nacional d’Investigació Oncològica, Enagás, Room Mate Hotels, Telefónica i U-Hostels.

Les “nits temàtiques” de la primera edició van ser molt especials, amb xerrades a càrrec de personalitats de diferents àmbits, com l’empresari Kike Sarasola, el filòsof Carlos Blanco i la visita exclusiva al Museo del Prado.

 

 

Descarregar el programa (.pdf)