Leading Program

Premi a les 20 millors qualificacions proves PAU 2014

Barcelona 2014

La segona edició del Leading Program Barcelona 2014, patrocinat i coimpulsat per “laCaixa”, es va celebrar del 14 al 18 de juliol de 2014.

 

Aquest programa premia a les 20 millors qualificacions de les PAU 2014. Els estudiants seleccionats van dur a terme una “Business Experience” del 14 al 18 de juliol a les empreses capdavanteres de Catalunya.

Gràcies al patrocini de “la Caixa”, aquesta experiència no té cap cost pels estudiants participants. L’empresa organitzadora, bcnmoments, planifica i coordina l’esdeveniment.

En aquesta edició, les empreses participants a les Business Experiences del Leading Program Barcelona 2014 van ser “la Caixa”, el Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat (CAR), Damm, el Futbol Club Barcelona, Hewlett Packard, el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona, el Port Aventura, SEAT, Twentytú i Vueling.

Les “nits temàtiques” de la segona edició van ser molt especials, amb xerrades a càrrec de personalitats de diferents àmbits, com l’aventurer i emprenedor Albert Bosch, el psicòleg del CAR, Pep Marí i el Mag Lari.

 

 

Descarregar el programa (.pdf)