Leading Program

Premi a les 20 millors qualificacions proves PAU 2017

Barcelona 2017

 

La cinquena edició del Leading Program Barcelona, patrocinat i coimpulsat per “CaixaBank”, es celebrarà del 24 al 28 de juliol de 2017.

Aquest programa premiarà a les 20 millors qualificacions de les PAU 2017. Els estudiants seleccionats duran a terme una “Business Experience” del 24 al 28 de juliol a les empreses capdavanteres de Catalunya.

Gràcies al patrocini de “CaixaBank”, aquesta experiència no té cap cost pels estudiants participants. L’empresa organitzadora, bcnmoments, planifica i coordina l’esdeveniment.

En anteriors edicions, hem visitat empreses i entitats de tots els sectors: mèdic, biomèdic, educatiu, cultural, turístic, indústria alimentària, automoció, energètiques, telecomunicacions, esportiu, informàtica, entre molts altres.

A més, s’organitzen nits temàtiques al final de cada jornada. En aquestes nits temàtiques convidem un personatge públic de qualsevol disciplina, des de l’activisme social fins al món de l’espectacle, passant pel periodisme, l’esport, l’empresa, la gastronomia, l’educació, entre altres. En anteriors edicions al Leading Program Barcelona hem tingut convidats com l’Isidre Esteve, el Ferran Adrià, l’Adam Martín, l’Albert Bosch, el Mag Lari i Sor Lucía Caram.

Complementem les nits temàtiques amb activitats culturals, com les dutes a terme en anys anteriors veient el Cirque du Soleil, el Liceu o el CaixaForum.

Properament podreu veure el programa que hem preparat per aquest any.