Leading Program

Premi a les 20 millors qualificacions proves PAU 2016

Barcelona 2016

La quarta edició del Leading Program Barcelona 2016, patrocinat i coimpulsat per “CaixaBank”, es va celebrar del 18 al 22 de juliol de 2016.

 

Aquest programa ha premiat a les 20 millors qualificacions de les PAU 2016. Els estudiants seleccionats van dur a terme una “Business Experience” del 18 al 22 de juliol a les empreses capdavanteres de Catalunya.

Gràcies al patrocini de “CaixaBank”, aquesta experiència no té cap cost pels estudiants participants. L’empresa organitzadora, bcnmoments, planifica i coordina l’esdeveniment.

En anteriors edicions, hem visitat empreses i entitats de tots els sectors: mèdic, biomèdic, educatiu, cultural, turístic, indústria alimentària, automoció, energètiques, telecomunicacions, esportiu, informàtica, entre molts altres.

A més, s’organitzen nits temàtiques al final de cada jornada. En aquestes nits temàtiques convidem un personatge públic de qualsevol disciplina, des de l’activisme social fins al món de l’espectacle, passant pel periodisme, l’esport, l’empresa, la gastronomia, l’educació, entre altres. En anteriors edicions al Leading Program Barcelona, hem tingut convidats com l’Isidre Esteve, el Ferran Adrià, l’Adam Martín, l’Albert Bosch, el Mag Lari i Sor Lucía Caram.

Complementem les nits temàtiques amb activitats culturals, com les dutes a terme en anys anteriors veient el Cirque du Soleil, el Liceu o el CaixaForum.

Adjunt podeu veure el programa d’enguany.

PROGRAMA