Student Tourism Congress

Actualment estem organitzant el primer congrés internacional d’estudiants de Turisme, l’Student Tourism Congress. Aquest es troba enfocat a tots els estudiants de grau, màster, postgrau, doctorants, alumnis i emprenedors del sector.

L’Student Tourism Congress se celebrarà, en el marc del B>Travel (antic Saló Internacional de Turisme de Catalunya, SITC) els pròxims dies 17 i 18 d’abril de 2015 al Recinte Gran Via de Fira de Barcelona.

El congrés té l’objectiu de repensar el futur del turisme gràcies generant un hub de coneixement, innovació i debat sobre el sector a partir de tres tracks principals: Marketing&Communication, Technology&Innovation i Trends.

Aquest serà un punt de trobada on experts en formació turística, universitària i professionals del sector tindran l’oportunitat de contactar i relacionar-se amb estudiants i emprenedors.

Els participants exposaran i debatran sobre temes com les estratègies de comunicació i màrqueting en turisme; el turisme experiencial; la reputació online; les marques en els destins turístics; l’impacte econòmic dels esdeveniments esportius i d’entreteniment; noves formes d’hospedatge i de comercialització; el turisme social, sostenible i responsable; les xarxes socials; i les claus per emprendre.

Entre els speakers principals destaquen Ferran Adrià (elBulliFoundation), Kike Sarasola (Room Mate Hotels) o Alex Cruz (Vueling) i empreses com Port Aventura, Value Retail, Starwood Hotels o Cirque du Soleil, entre d’altres.

L’Student Tourism Congress està organitzat per bcnmoments i compta amb el suport de l’Obra Social “la Caixa” com a patrocinador principal; el CETT-Universitat de Barcelona i HTSI-URL com a universitats coimpulsores; Avant Grup, Estrella Damm, Hewlett-Packard, Onebox, Room Mate Hotels i Artyplan com a altres partners; i Catalunya i Barcelona Turisme Convention Bureau com a suport institucional. Gràcies a tots per fer-ho possible!

Per més informació consulteu la pàgina web oficial del congrés www.studenttourismcongress.com

També ens pots trobar a la nostra pàgina de facebook @studenttourismcongress i a Twitter @StudentTourismC